2017 een grote Comeback

Thuisradio-Fm bestaat inmiddels alweer dertien jaar, en in de afgelopen dertien jaar is er heel erg veel gebeurt. Leuke dingen maar ook minder leuke dingen. Ongeacht wat er allemaal heeft plaatsgevonden in deze jaren Thuisradio-Fm heeft nooit echt stilgestaan. Wie had mogen durven dromen dat Thuisradio-Fm het zo lang heeft volgehouden en hoelang gaat Thuisradio-Fm het nog volhouden met al die velen internet radiostations op het web?? Dat is een vraag die velen zich nog zullen afvragen. Michel en Robby hebben het concept van Thuisradio-Fm de afgelopen jaren zo dusdanig aangepast dat Thuisradio-FM een zender is geworden voor een ieder op deze wereld. Met muziek voor alle soorten en maten, afgestemd in een wekelijkse programmering samengesteld door Robby en Michel. Als we terug kijken naar dertien jaar geleden en dan alleen al naar de naam Thuisradio dan stond Thuisradio voor Nederlands en engelstalige muziek. Tegenwoordig nu 13 jaar in het heden is Thuisradio omgetoverd tot Thuisradio-Fm met niet alleen muziek van Nederlandse artiesten of engelse artiesten, nee Thuisradio-FM bied net weer dat extra beetje meer. waar anderen stoppen gaat Thuisradio-Fm verder. Het maakt niet uit of je alleen van hardstyle houd of duitse shlagers muziek, Thuisradio-FM heeft in de afgelopen jaren laten zien maar vooral laten horen dat zei een Hobby station zijn voor alle soorten publiek, Niks is voor ons te gek. En we hopen dit nog jaren lang vol te kunnen houden met u als luisteraar.

2016 Stoppen of toch doorgaan

Thuisradio-Fm heeft in het jaar 2016 30 Januari een besluit genomen om de stekkers eruit te trekken omdat we naar al die lange jaren vonden dat we met iets nieuws op de markt moesten komen, en het was voor Michel en Robby maar vooral voor Michel een breekpunt. Michel heeft lang naar gedacht of hij wou stoppen of toch wou doorgaan uiteindelijk is op 30-01-2016 de stekker eruit getrokken uit Thuisradio-FM door Michel. Dit heeft Michel uiteindelijk iets langer dan een half jaar volgehouden, en tegen oktober begin November 2016 wou Michel weer verder met Thuisradio-FM. Omdat Michel het draaien toch wel een beetje begon te missen, en hij vond het zonde dat hij zoveel jaren erin heeft gestoken en dan zomaar een eind eraan te breiden. Michel heeft in oktober November 2016 Thuisradio-Fm weer terug gebracht naar wat het vroeger was. Alleen wou Michel het iets anders aanpakken dan dat het was. Michel bedacht een nieuw concept maar uiteindelijk kwam een goeie vriend van Michel naar hem toe en vertelde zullen we inplaats van Thuisradio-Fm Megathuis-FM beginnen. Michel zag dit helemaal zitten en wou er weer voor de volle honderd procent voor gaan. Dit is uiteindelijk uitgelopen op een fiasco waardoor Michel Thuisradio-FM weer terug in beeld heeft gebracht, en is uiteindelijk verder gegaan met zijn oude vertrouwde Hobby zender. Thuisradio-FM.

2015 Thuisradio de verandering naar 11 jaar later

Het jaar 2015 Thuisradio bestaat inmiddels alweer ruim 11 jaar, en in die 11 jaar is er een hele hoop veranderd met de jaren. Zo hebben we afscheid genomen van Thuisradio en hebben we er Thuisradio-FM van gemaakt. We hebben een aantal nieuwe Shows erbij gekregen zoals De Radioshow van Kitty Joosten en De Herman Smeets Show en nog wat kleinere shows zoals Muziekplezier, mixzone weekend mix en 2 uur zin en onzin. We zijn een paar keer verhuisd naar andere locaties. En hebben het 1 en ander voor de kiezen gehad aan zware en moeilijke tijden. In 2012 is Michel in een nieuwe relatie gestapt en samen met zijn partner runnen ze nu allebei Thuisradio-FM en dit doen Michel en Robby met heel erg veel plezier. Ook hebben we wel goeie en leuke momenten gehad in deze periode want we hebben nieuwe mensen leren kennen waar we onder andere ook een samenwerking mee zijn aangegaan, dat was Radio-Bluemoon dit was zeker een tegekke periode die we hiermee hebben bereikt. Ook hebben we in samenwerking met de Radioshow een geweldige Kerst EindejaarsShow meegemaakt waar meerdere stations aan mee deden. Dit wert georganiseerd door Kitty Joosten van de radioshow. Tot slot was het jaar 2015 met veel ups en downs toch nog wel een mooie belevenis.

2012 Weer een jaar verder

Naar weer een jaar verder te zijn met Thuisradio, besluit Michel het 1 en ander te gaan veranderen gelijk in het nieuwe jaar van 2012 begint Michel met de wekelijkse Hit van de week op Thuisradio. De eerste Hit van de week wert gepubliceerd in week 2 van 2012 met Artiest Frans Bauer en titel De wereld is een gekkenhuis. Ook kreeg Michel zijn eerste twee sponsors die Thuisradio graag wouden sponsoren, het jaar kon niet beter beginnen voor Michel en thuisradio. Michel sloot een mooie deal met de twee sponsors en verdiende zijn eerste centjes met Thuisradio waardoor Michel gelijk al in dat zelfde nieuwe jaar kon upgraden met zijn site, en Stream server, want hij gebruikte tenslotte een gratis site en een gratis stream. Maar precies in die zelfde week kwamen er ook weer drie DJ's binnen rollen, hoe goed wil je het nieuwe jaar beginnen, nou als je het mij vraagt super goed. De 3 DJ's die binnen kwamen waren twee Jeffrey's en 1 dennis nouja dennis hij noemde zich zelf DJ Road Rouser. Omdat hij zelf verschillende mixen maakte genaamd Tek Style mixen. Dus we waren inmiddels alweer met 7 DJ's inclusief mezelf mee gerekend. Ondanks dat we toch met zoveel Dj's waren hadden we het idee om een weekend shift te gaan houden met zijn allen van Vrijdag ochtend 06.00 uur tot Zondag nacht 00.00 uur zonder slapen draaien een heel weekend lang. Na een besluit met zijn allen hebben wij dit uiteindelijk ook gedaan. En hebben we er een knetter gek en maf weekend van gemaakt, met Radiospelletjes en veel onzin uit de kast getrokken om het weekend zo leuk mogelijk te maken. Na dat weekend lekker knallen zijn we uiteindelijk in de late nacht uurtjes die zondag gewoon verder gegaan maar dan wel zonder de luisteraars en de radio, gewoon gezellig met zijn allen bij mij Michel Thuis, tot ergens Maandag in de middag toen waren we zo moe en zijn we in slaap gedonderd de 1 lag op de vloer in de woonkamer de andere in de logeerkamer en weer die andere op de bank het was echt een gek zooitje dat weekend en die zondag nacht. We hebben in de tussentijd van het jaar heel erg veel gedraaid en veel lol beleefd met elkaar waardoor Thuisradio als hobby station toch een heel mooi doel was om mee door te gaan.

2011 Thuisradio 7 jaar later

Thuisradio 7 jaar later in het jaar 2011, Michel is ondertussen alweer een stuk ouder geworden en is intussen 22 jaar, en is nog steeds in het bezit van zijn Hobby station Thuisradio die hij in 2004 op woensdag 07-01-2004 is gestart. Michel begint naar al die jaren dollen en dwazen met zijn vrienden en kennissen Thuisradio wat meer in het zonlicht te zetten, en gaat wat meer serieus bezig met zijn hobby station. Waardoor Michel een aantal DJ's in zijn bezit weet te slepen. Onder andere Alex, een jongen van 27 jaar, die als kind al gek was op piraten muziek en vlakbij Horst al vaker op de FM 97.15mhz draaide in die tijd. Ook weet Michel Stephan in zijn team te krijgen een toen 41 jarige man woonachtig ook in Hengelo-OV. Stephan werkte veel in zijn famillie bedrijf maar had zeker ook nog genoeg tijd over om bij Michel te komen draaien als DJ. Ook wist Michel voor in de nachturen iemand in zijn team te slepen genaamd Johnny, Johnny was altijd een behoorlijke nachtbraker en die wou dan ook altijd in de nachtelijke uren de muziek verzorgen bij Thuisradio. Wat ook altijd heel erg goed liep. Alex Stephan en Johnny hadden zo heel erg veel connecties waardoor Thuisradio al snel heel wat extra luisteraars erbij kregen, Zo werkte Johnny altijd op de kermis bij het bouwen en afbreken, al die kermis lui kende johhny ook heel erg goed en merendeels alleen al daar schoot Thuisradio behoorlijk de lucht van in. Omdat mond tot mond reclame goed werkt zeker onder kermis lui. Dat merkten we ook zeker wel. Michel dacht toen hij met Thuisradio begon altijd, dit zal wel weer een hobby zijn van korte duur. Omdat de meeste dingen wat op het pad van Michel aan kwam waaien binnen een aantal maanden jaren saai begon te worden. Michel had dan ook nooit verwacht dat hij naar 7 jaar nog zoveel plezier zou hebben in het draaien van plaatjes voor zijn luisteraars.

2004 Het begin van Thuisradio

Het jaar 2004, het jaar dat Thuisradio op het internet online kwam. De orginele datum dat Thuisradio begon was Woensdag 07-01-2004. De eerste uitzending wert gedraaid en begon om 12.00 uur in de middag. Deze uitzending wert voor het eerst uitgezonden door de eigenaar zelf genaamd Michel. Michel was door de jaren heen altijd al met muziek bezig, en wou hier altijd verder in gaan. Tot hij op het idee kwam om een online radio station te beginnen op het internet. Thuisradio is net als alle andere radiostations klein begonnen, Michel draaide in het begin eerst veel als hobby voor zijn vrienden en kennissen. Hoe je het ook wel kunt noemen wat leed vermaak onderling. Michel had de website van Thuisradio gemaakt in een gratis online webbuilder, het was immers toch alleen de bedoeling om dit als hobby uit te oefenen. Thuisradio draaide in de beginfase veel Nederlandstalige muziek want dat was immers de muziek waar Michel van hield in die tijd. Michel was in de tijd dat hij Thuisradio was begonnen heel erg enthousiast over zijn zender en vertelde het al gauw rond in zijn vrienden en kennissen kring. Naarmate veel vrienden en kennissen kwamen luisteren en verzoekplaten kwamen aanvragen waren er ook momenten dat Michel zijn vrienden uitnodigden of vrienden gewoon bij hem langs kwamen om er een dolle dwaze boel van te maken. Ondanks hoe gek het er wel eens aan toe kon gaan, Thuisradio wert door de buurt waar Michel woonde best populair. Veel mensen vroegen zich af wat Thuisradio was en gingen zelf ook luisteren en kwamen uit nieuwschierigheid vragen aan Michel waarom hij online plaatjes was gaan draaien op het internet. Michel vertelde altijd:, Nou ik houd van muziek en 1 dag geen muziek is voor mij 1 dag niet geleefd en zo heb ik ook weer een leuke hobby erbij.